Vandaag verschijnt ‘Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling’

Met deze 6 stappen worden jouw dromen werkelijkheid

Het leven manifesteren waarvoor je geboren bent. Dat laat bestseller auteur Baptist de Pape zien in Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling. Ontdek hoe deze iconische vrouwen het voor elkaar hebben gekregen om succes en overvloed te manifesteren.  

In dit boek worden de keuzes van deze twee inspirerende vrouwen belicht, zodat je in 6 stappen kunt leren hoe je zelf succes manifesteert. Oprah Winfrey en J.K. Rowling hadden beiden een slechte startpositie in het leven. Door daadkracht te tonen en te luisteren naar hun hart hebben zij het leven gemanifesteerd en gecreëerd wat bij hen past.

Er is moed nodig om je dromen achterna te gaan, maar iedereen kan het! Dit boek zorgt ervoor dat jij leert kijken naar het leven en de keuzes van inspirerende vrouwen, zodat ook jij het leven kunt manifesteren waarvoor je geboren bent.” Baptist de Pape – bestseller auteur van The Power of the Heart.
 
Over de auteur
Baptist de Pape is auteur van de bestseller The Power of the Heart. Ook is hij producent van de gelijknamige film. www.thepoweroftheheart.com


Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling | en word in 6 stappen succesvol | Baptist de Pape