Poëtische reflecties van Yung Pueblo

Naar binnen is een verzameling reflecties, gedichten en proza die je inspireren om vanuit meer zelfliefde onvoorwaardelijke liefde te ervaren, die je laten zien dat loslaten altijd een optie is, en je in contact brengen met de diepe innerlijke wijsheid die ontstaat wanneer je jezelf echt leert kennen. Elke pagina bevat een herinnering dat heling, transformatie en vrijheid voor iedereen mogelijk zijn.

Auteur Yung Pueblo brengt je in contact met een diepe, innerlijke wijsheid die voortvloeit uit oprechte zelfkennis. Met Naar binnen kun je niet anders dan volkomen eerlijk en liefdevol met jezelf omgaan.

Naar binnen was in de Verenigde Staten al een gigantisch succes. Met fans van Susan Smit – die het boek ook vertaalde – tot Jennifer Aniston, Michael Pilarczyk, Jay Shetty, Holistik, Eveline Helmink en Glennon Doyle. O.a. CBS Mornings laat zien dat Yung Pueblo miljoenen volgers door zware tijden heen helpt met zijn inspirerende posts en tools voor meer zelfkennis en zelfliefde.

‘Op een bijna bezwerende manier wil Yung Pueblo ons ervan doordringen dat we onszelf van elke innerlijke beperking kunnen bevrijden’

Susan Smit, auteur en vertaler

Naar binnen | Je bent je eigen held, heler en leider | Yung Pueblo