Ontdek het mooiste van Friesland en Drenthe

Bestsellerauteur Marleen Brekelmans lanceert twee nieuwe provinciegidsen

Na het succes van de provinciegidsen over Limburg en Gelderland, komt vrijetijdsexpert Marleen Brekelmand dit voorjaar met twee nieuwe provinciegidsen om de reeks aan te vullen. In De mooiste plekjes in Friesland en De mooiste plekjes in Drenthe heeft zij weer de mooiste adressen geselecteerd voor een bijzondere belevenis, unieke overnachting of eigenzinnig restaurant.

De mooiste plekjes in Friesland
Een dag, weekend of weekje weg in Friesland voelt als een verfrissend bad. Van een nachtelijke rondleiding door Nationaal Park Lauwersmeer, een culinaire Elfstedentocht op de fiets of logeren op een drijvend vakantiehuis. In deze gids ontdek je niet de cliché restaurants, hotels, dierentuinen, pretparken en museums, maar juist een persoonlijke selectie van blijmakers. De plekken waar je nét even meer geniet!

Hier vind je meer informatie over dit boek.

De mooiste plekjes in Drenthe
Op stap gaan in Drenthe brengt je de perfecte mix tussen cultuur en natuur. Van eten in een nostalgisch bos café, bevers spotten tijdens een kanotocht of overnachten in een karakteristiek brinkdorp. De keuze is aan jou! Met prachtige foto’s en duidelijke beschrijvingen weet je precies wat je kunt verwachten van de sfeer, faciliteiten en omgeving.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

Marleen Brekelmans

Marleen Brekelmans verzamelt sinds 2010 de leukste tips en verrassende adressen voor levensgenieters op haar platform  Bijzonder Plekje (300.000 unieke bezoekers per maand). Van theetuin tot kleinschalige design lodge; stuk voor stuk uniek en origineel, maar vooral ‘fijn-om-te-zijn’! Ze heeft verschillende bestsellers op haar naam staan zoals Bucketlist eropuit in Nederland. Marleen heeft meer schuift regelmatig aan als expert bij Koffietijd.

Lees meer over Marleen Brekelmans