Marleen Brekelmans lanceert nieuwe serie provinciegidsen

Geniet van het beste wat Nederland te bieden heeft

Waar in Nederland kan je het beste slapen, eten en beleven? In de nieuwe serie provinciegidsen van vrijetijdsexpert Marleen Brekelmans (bekend van het populaire platform @bijzonderplekje) vind je de écht bijzondere plekjes, waar niet iedereen komt en die je het liefst voor jezelf houdt. Vanaf 28 februari zijn de eerste twee delen,  De mooiste plekjes in Limburg en De mooiste plekjes in Gelderland, overal verkrijgbaar.

Ontbijten in een boscafé, geruisloos op safari of bijzonder overnachten in een tiny house? De keus is aan jou! In de gidsen vind je niet álle restaurants, hotels, dierentuinen, pretparken en musea, maar een persoonlijke selectie van blijmakers. Van plekjes waar je hart sneller van gaat kloppen. Van adressen die je het liefst zelf ontdekt zou hebben. Plekjes verstopt in het bos, wandelingen die het waard zijn, idyllische thee- en pluktuinen, leuke terrassen, mooie vergezichten en verrassende logeeradressen: plekken waar je nét even meer geniet.

De complete serie provinciegidsen bevat 13 delen en zal verspreid over 2023 en 2024 worden gelanceerd. Alle adressen zijn door Marleen persoonlijk geselecteerd. Niet alleen leuk voor toeristen, maar ook voor locals. Dankzij de prachtige foto’s en duidelijke beschrijvingen weet je precies wat je kunt verwachten van de sfeer, faciliteiten en omgeving.

De mooiste plekjes in Gelderland | Hier wil je eten, slapen, beleven | Marleen Brekelmans

De mooiste plekjes in Limburg | Hier wil je eten, slapen, beleven | Marleen Brekelmans