Zo verras jij je partner pas écht: met originele ervaringen!

Het leukste cadeau voor Valentijnsdag? Geef (één van) deze 25 grappige tegoedbonnen uit Tegoedbonnen voor koppels!

Wat geef je iemand die alles al heeft? Geen spullen natuurlijk, maar ervaringen! In Tegoedbonnen voor koppels vind je 25 originele cadeaubonnen voor de leukste ervaringen om nooit te vergeten. Kies een bon, haal het uit het boekje en je hebt gelijk een origineel cadeau in handen om je partner mee te verrassen!

Niet elk cadeau kun je mooi inpakken… Hoe geef je nou een romantisch diner of een ontspannende massage cadeau? Met deze lieve tegoedbonnen pak je op een originele manier uit! Van een zoen tot een nachtje weg of een droomdate: geef originele ervaringen en maak onvergetelijke herinneringen samen met je geliefde. Inclusief drie blanco bonnen om zelf in te vullen.

Ben je misschien zelf niet de grootste romanticus? Met dit boekje geef je altijd een verrassend en liefdevol cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt. De voorpret start al bij het geven! Geef een van de bonnen voor een verjaardag, jubileum of ander feestelijk moment, als bedankje of zomaar! Dit boekje is van de hand van de schrijver van de bestseller Het battle boek voor koppels. Hiermee zit je dus zeker goed met Valentijnsdag!

Tegoedbonnen voor koppels | Geef jouw partner 25 ervaringen om nooit te vergeten | Martijn Derikx

Martijn Derikx

Martijn Derikx is gek op spelletjes, uitdagingen, mensen verrassen, cadeaus geven én schrijven! Hij bracht in 2021 zijn eerste boek uit met 99 challenges: Het battle boek voor koppels (De Duitse editie van deze bestseller verschijnt in februari 2023). Na de opvolger, Het battle boek voor vrienden, schreef hij Tegoedbonnen voor koppels dat op 10 januari verschijnt. Met dit boekje haal je in één klap 25 grappige en originele cadeaus voor je partner in huis!

Lees meer over Martijn Derikx

Martijn Derikx