Ga nu ook de strijd aan met je vrienden in 99 battles

Met Het battle boek voor vrienden leer elkaar nóg beter kennen

Hou jij wel van een spelletje? En heb je een vriend die dat ook ziet zitten? Het battle boek voor vrienden biedt maar liefst 99 verschillende battles waarin je de strijd met elkaar aangaat. Deze zijn niet alleen vermakelijk, maar als bonus leren jullie elkaar ook nog eens beter kennen!

Het battle boek voor vrienden is het perfecte boek voor alle soorten vrienden: van boezemvrienden tot penvrienden en van jeugdvrienden tot vage kennissen. Speel een van de 99 creatieve battles, beoordeel elkaars prestaties en bepaal zo samen de winnaar…. want van je vrienden moet je het immers hebben!

Een greep uit de battles
* Wie haalt de beste prank uit?
* Wie deelt de waardevolste levensles?
* Wie vindt de meest lijkende dubbelganger?
* Wie organiseert een onvergetelijk vriendenweekend?
* En wie weet het meest over de ander?

Of je nu met z’n tweeën of met een hele vriendengroep battlet: dit boek geeft iedere vriendschap gegarandeerd een nieuwe impuls. Zet al je talenten in om de ander te verslaan. Wie verbaast vriend en vijand en wint? Let the battles begin!

Het battle boek voor vrienden | 99 battles – ga de strijd aan met je vrienden en leer elkaar nog beter kennen | Martijn Derikx

    Martijn Derikx

    Martijn Derikx is gek op spelletjes en uitdagingen en bracht in 2021 zijn eerste boek uit met 99 challenges die hij zelf graag met een partner zou willen doen: Het battle boek voor koppels. Een vervolg op deze bestseller kon natuurlijk niet uitblijven. Zelf heeft hij (momenteel) geen relatie en hij ging bij zichzelf te rade: ‘Wat heb ik wel? Vrienden!’ Hij bedacht talloze nieuwe battles en werkte er 99 uit voor Het battle boek voor vrienden.

    Lees meer over Martijn Derikx

    Martijn Derikx