Rutger Vink en Thomas van Grinsven maken allereerste doeboek

Na het overweldigende succes van De Magische Halsband en De Tijdmachine (in totaal meer dan 200.000 exemplaren verkocht) verschijnt nu het allereerste doeboek van Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco! Het boek bevat talloze wetenswaardigheden en feitjes over de populaire YouTubers. Bovendien staat het boordevol tips voor challenges, moppen, kleurplaten, testjes, quizzen en heel veel leuke activiteiten. Het leukste doeboek voor alle trouwe fans!

Met onder andere:

  • De grote Rutger, Thomas en Paco-quiz
  • Een extra lang interview
  • Super grappige moppen
  • Diverse uitdagende challenges
  • Leer zelf Paco tekenen

En… een spannende speurtocht naar de magische halsband die verdwenen is! Kun jij het mysterie oplossen?

‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle en prijswinnende kinderboekenserie van dit moment. Het Doeboek van Rutger, Thomas en Paco ligt vanaf 18 april in de winkels. 

Over Rutger, Thomas & Paco
Rutger VinkThomas van Grinsven en hond Paco vormen met z’n drieën een liefdevol gezin. Op hun social media- kanalen delen ze al jarenlang familievriendelijke content met leuke en originele challenges. Hun eerste boek, De Magische Halsband, is meer dan 127.000 keer over de toonbank gegaan én bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2022 in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar. Van het tweede deel, De Tijdmachine, zijn meer dan 112.000 exemplaren verkocht. Het is het bestverkochte oorspronkelijk Nederlandstalige boek van 2022 en is tevens het hoogst genoteerde kinderboek in de CPNB Top 100. Beide boeken staan sinds verschijning zo goed als onafgebroken op hoge posities in de Bestseller60. Rutger, Thomas en Paco hebben gezamenlijk een miljoenenbereik op YouTube, Instagram en TikTok.