Ultiem bakhandboek over brood door Hidde de Brabander

Op 22 november verschijnt Boulangerie.. Het ultieme bakhandboek over de patisseriekant van brood van Meester Patissier, Chocolatier en – IJsbereider Hidde de Brabander. Onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die écht wil leren bakken.

In dit boek deelt Hidde zijn vakkenis over ingrediënten, deegontwikkeling, desem en gist. Met de duidelijke stap-voor-stap basisrecepten maak je luxebrood, gestoomd, gefrituurd of glutenvrij brood, viennoiserie en meer. De inspiratierecepten dagen uit en tonen de meester aan het werk.

Met fotografie van Remko Kraaijeveld en Sven ter Heide.

Eerder verschenen in deze reeks:

“Hidde draagt met dit nieuwe boek bij aan het in stand houden van ons ambacht.” – Daan Hesseling, Meester Boulanger

“Ik bewoner de kijk van Hidde op het maken van brood. Als patissier, kok, ijsbereider en kunstenaar heeft hij de mooiste creaties gemaakt.”Hiljo Hillebrand, Meester Boulanger

Hidde de Brabander online: WebsiteInstagram

Boulangerie.
Geuren, kleuren, smaken en texturen – het ultieme handboek voor brood
Auteur: Hidde de Brabander
ISBN: 9789021584683
Verschijningsdatum: 22 november 2022
Prijs: €49,99