Meat-Free Mexicaans

Verrukkelijke vega en vegan recepten

Meat-Free Mexicaans - cover

Happy food, zo kun je de frisse, spicy en spannende gerechten in Meat-Free Mexicaans van Thomasina Miers het beste omschrijven. De gerechten uit de Mexicaans geïnspireerde keuken zijn een plezier om te maken en te eten. Van koffiebroodjes met kardemom en Smokey Chipotle Tofu tot Bloemkooltaco’s, empanada’s en gordita’s met gegrilde asperges. Kook ze, eet ze, en maak ze keer op keer.

'Fris, vurig en fun!' – Yotam Ottolenghi

'Meat Free Mexicaans bewijst dat je absoluut geen vlees nodig hebt voor de spannende, tasty smaken uit de Mexicaanse keuken' – Gordon Ramsay

Lees meer >
Over de auteur

Thomasina Miers

Thomasina Miers is chef, food writer voor The Guardian, tv- en radiopresentator winnaar van MasterChef UK en mede-eigenaar van restaurantketen Wahaca. Eerder verscheen van haar Mexicaans.

Meer boeken van deze auteur
14,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Ebook
Hardback
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789043927734

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Happy food, zo kun je de frisse, spicy en spannende gerechten in Meat-Free Mexicaans van Thomasina Miers het beste omschrijven. De gerechten uit de Mexicaans geïnspireerde keuken zijn een plezier om te maken en te eten. Van koffiebroodjes met kardemom en Smokey Chipotle Tofu tot Bloemkooltaco’s, empanada’s en gordita’s met gegrilde asperges. Kook ze, eet ze, en maak ze keer op keer.

'Fris, vurig en fun!' – Yotam Ottolenghi

'Meat Free Mexicaans bewijst dat je absoluut geen vlees nodig hebt voor de spannende, tasty smaken uit de Mexicaanse keuken' – Gordon Ramsay