Meat-Free Mexicaans

Verrukkelijke vega en vegan recepten

Meat-Free Mexicaans - cover
Meat-Free Mexicaans - achterkant

Fris, spicy & spannend, dat zijn de Mexicaanse flavours van Thomasina Miers’ vega & vegan gerechten in Meat-Free Mexicaans.

Van koffiebroodjes met kardemom en Smokey Chipotle Tofu tot Bloemkooltaco’s, empanada’s, gordita’s met gegrilde asperges en overheerlijke cocktails. Alle gerechten zijn een plezier om te bereiden, te eten, drinken en vooral om keer op keer opnieuw te maken.

Met kardemom-koffiebroodjes, vega empanada's en bietenceviche om van te watertandenMezza (AD)

De Mexicaanse keuken wordt vaak over het hoofd gezien als het om vega gaat, maar Thomasina Miers brengt daar verandering inMargriet

Fris, vurig en fun!Yotam Ottolenghi

Groenterecepten die je bord in vuur & vlam zetten- Diana Henry

Meat-Free Mexican is het bewijs dat je absoluut geen vlees nodig hebt voor de spannende, tasty smaken uit de Mexicaanse keuken Gordon Ramsay

Lees meer >
Over de auteur

Thomasina Miers

Thomasina Miers is chef, food writer voor The Guardian, tv- en radiopresentator winnaar van MasterChef UK en mede-eigenaar van restaurantketen Wahaca. Eerder verscheen van haar Mexicaans.

Meer boeken van deze auteur
34,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Hardback
Ebook
Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789043927727
  • Pagina's: 256 pagina's
  • Vertaler: Aniek Njiokiktjin

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Fris, spicy & spannend, dat zijn de Mexicaanse flavours van Thomasina Miers’ vega & vegan gerechten in Meat-Free Mexicaans.

Van koffiebroodjes met kardemom en Smokey Chipotle Tofu tot Bloemkooltaco’s, empanada’s, gordita’s met gegrilde asperges en overheerlijke cocktails. Alle gerechten zijn een plezier om te bereiden, te eten, drinken en vooral om keer op keer opnieuw te maken.

Met kardemom-koffiebroodjes, vega empanada's en bietenceviche om van te watertandenMezza (AD)

De Mexicaanse keuken wordt vaak over het hoofd gezien als het om vega gaat, maar Thomasina Miers brengt daar verandering inMargriet

Fris, vurig en fun!Yotam Ottolenghi

Groenterecepten die je bord in vuur & vlam zetten- Diana Henry

Meat-Free Mexican is het bewijs dat je absoluut geen vlees nodig hebt voor de spannende, tasty smaken uit de Mexicaanse keuken Gordon Ramsay