Marokko

Marokko - cover
Bekijk de voorkant
Eén kijkje in de Marokkaanse keuken en je bent om.
Ervar de overvloed van heerlijke geuren en glinsterende kleuren. In dit Afrikaanse land zijn specerijen als venkel en komijn tezamen met oranjebloesemwater, saffraan en koriander onmisbaar. Lamskoteletjes met korianderpanade, tagine met kip, peer en honing, kebab met muntsaus...
Vergeet ook de traditionele couscousgerechten niet en de pittige dips voor Marrokaans brood: betoverend lekker én in een handomdraai op tafel!
* Lekker, makkelijk én snel klaar!
* Ingrediënten overal te krijgen
* alles getest: 'de recepten lukken altijd'
* Van klassiek tot trendy
Lees meer >
Over de auteur
4,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Ebook
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789066118379

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact


Bekijk de inhoud van dit boek ➔
Eén kijkje in de Marokkaanse keuken en je bent om.
Ervar de overvloed van heerlijke geuren en glinsterende kleuren. In dit Afrikaanse land zijn specerijen als venkel en komijn tezamen met oranjebloesemwater, saffraan en koriander onmisbaar. Lamskoteletjes met korianderpanade, tagine met kip, peer en honing, kebab met muntsaus...
Vergeet ook de traditionele couscousgerechten niet en de pittige dips voor Marrokaans brood: betoverend lekker én in een handomdraai op tafel!
* Lekker, makkelijk én snel klaar!
* Ingrediënten overal te krijgen
* alles getest: 'de recepten lukken altijd'
* Van klassiek tot trendy

Dit boek is onderdeel van Kook ook

  • Kook ook vlees

    • Corry Duquesnoy
    • Culinaire database Inmerc b.v.
  • Kook Ook Oosters

    • Jeanine Schreuders
    • Marijke Sterk
  • Kook ook Vegetarisch

    • Anneleine van Eindhoven
    • Clara ten Houte de Lange
    • Coen Beute
    • Irene van Blommestein
    • Joyce Huisman
  • Indonesië

    • Joyce Huisman
    • Kwee Siok Lan
  • Marokko

    • Jeanine Schreuders
    • Marijke Sterk
  • Tapas

    • Irene van Blommestein
    • Joyce Huisman
  • Aan tafel

    • Corry Dusquesnoy
  • Licht

    • Erica Egberts
    • Francis van Arkel
    • Irene Dusquesnoy
    • Irene van Blommestein
  • Holland

    • Chantal Veer
    • Clara ten Houte de Lange
    • Ingmar Niezen
  • Vis

    • Irene Blommestein
  • Wok

    • Chantal Veer