Groot Aziatisch kookboek

Groot Aziatisch kookboek - cover
Groot Aziatisch kookboek - achterkant
Bekijk de achterkant
Bekijk de voorkant

Het Groot Aziatisch kookboek van Charmaine Solomon is dé culinaire klassieker over de verschillende Aziatische keukens. Dit verzamelwerk van Solomon, de autoriteit op dit gebied, is het enige relevante boek waarin al deze keukens aan bod komen. Van India, Pakistan, Maleisië en Thailand tot China en Japan: meer dan 500 pagina’s met recepten, uitleg over basisingrediënten en kookgewoontes uit deze landen.

‘Met dit boek kan iedereen de diversiteit van de Aziatische keukens leren kennen en koken.’ - Jonah Freud

Lees meer >
Over de auteur

Charmaine Solomon

Charmaine Solomon heeft meer dan 30 kookboeken geschreven. Van het Groot Aziatisch kookboek, haar meest bekende werk, zijn wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. 

Meer boeken van deze auteur
39,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Hardback
Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789043931519
  • Pagina's: 416 pagina's

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact


Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Het Groot Aziatisch kookboek van Charmaine Solomon is dé culinaire klassieker over de verschillende Aziatische keukens. Dit verzamelwerk van Solomon, de autoriteit op dit gebied, is het enige relevante boek waarin al deze keukens aan bod komen. Van India, Pakistan, Maleisië en Thailand tot China en Japan: meer dan 500 pagina’s met recepten, uitleg over basisingrediënten en kookgewoontes uit deze landen.

‘Met dit boek kan iedereen de diversiteit van de Aziatische keukens leren kennen en koken.’ - Jonah Freud

Dit boek is onderdeel van Culinaire Klassiekers