Samen met Deepak Chopra schreef Rudolf Tanzi ‘Superbrein’. De twee pioniers op gezondheidsgebied delen in Superbrein hun afwijkende visie op de werking van hersenen, gebaseerd op zowel wetenschap als spiritualiteit. Tanzi is professor in neurologie aan Harvard en is directeur van de Genetics and Aging Research Unit in Massachusetts. Hij doet onderzoek naar genetische oorzaken van neurologische ziekten sinds de jaren tachtig. 
Bekijk hier de bibliografie

Rudolph E. Tanzi is professor in neurologie aan Harvard en is directeur van de Genetics and Aging Research Unit in Massachusetts. Hij doet onderzoek naar genetische oorzaken van neurologische ziekten sinds de jaren tachtig.

Samen zijn Deepak Chopra en Rudolph E. Tanzi bekend van de titels ‘Superbrein’, ‘Supergenen’ en hun nieuwste boek ‘Het zelfhelend vermogen’.

Deel dit met anderen


Boeken van Rudolph Tanzi

  • nieuwe inzichten om je genen te verbeteren

    ISBN 9789021560502
    Het zit niet in je genen! Ken je risicofactoren en stuur aan op verbeteringen met hulp van het boek Supergenen. Lang werd aangenomen dat een mens geen invloed heeft op zijn genen: 'Het zit in mijn genen' was een geaccepteerd excuus. Volgens de auteurs Deepak Chopra en Rudolph E. Tanzi is dit achterhaald....
  • nieuwe hersenwegen naar geluk en gezondheid

    ISBN 9789021560526
    Een mens kan zijn hersenen trainen en veranderen. Wij zijn ons brein niet. De geest beheerst de hersenen, en niet andersom. De twee pioniers op gezondheidsgebied Deepak Chopra en Rudolph E. Tanzi delen in Superbrein hun afwijkende visie op de werking van hersenen, gebaseerd op zowel wetenschap als spiritualiteit....
Voornaam
Rudolph
Achternaam
Tanzi