Rhonda begon haar reis met de film The Secret, die door miljoenen mensen over de hele wereld is bekeken. Daarna volgde het boek The Secret, een internationale bestseller, die verkrijgbaar is in 50 talen en waarvan wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren zijn.The Secret staat al meer dan 200 weken op de bestsellerlijst van de New York Times en werd door USA Today bestempeld als een van de 20 meest succesvolle boeken van de afgelopen vijftien jaar.Rhonda heeft haar baanbrekende werk voortgezet met The Power in 2010 en The Magic in 2012, ook twee titels op de bestsellerlijst van de New York Times.
Bekijk hier de bibliografie

Rhonda Byrne is het creatieve brein achter ‘The Secret’, de documentaire die in 2006 de wereld veroverde, die miljoenen levens heeft veranderd en een mondiale beweging in gang heeft gezet. Later dat jaar verscheen Rhonda’s boek ‘The Secret’. Het werd sindsdien vertaald in meer dan 50 talen en is een van de langst lopende bestsellers van de eeuw. Rhonda heeft nog drie andere bestsellers geschreven: ‘The Power’ (2010), ‘The Magic’ (2012) en ‘Hero’ (2013). 

Deel dit met anderen


Boeken van Rhonda Byrne

  • ISBN 9789021552248
     Eén woord verandert alles
  • ISBN 9789021509914
    Om te bereiken waar je van droomt, heb je maar een ding nodig… The Power!
    De auteur van The Secret, Rhonda Byrne, gaat verder met haar baanbrekende werk. Na de onthulling van De wet van de aantrekking in The Secret beantwoordde zij duizenden brieven van lezers van het boek wereldwijd, waardoor...
Voornaam
Rhonda
Achternaam
Byrne

Social Media


Volg Rhonda Byrne via Social Media