MARJOLEIN DUBBERS heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar het grootste Nederlandstalige platform voor vrouwen op weg naar vitaliteit en gezondheid. Inmiddels zijn tienduizenden vrouwen geïnspireerd om hun voedingspatroon te veranderen. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.
Bekijk hier de bibliografie

Marjolein Dubbers is oprichter van het online platform de Energieke Vrouwen Academie met meer dan 230.000 bezoekers per maand. Ze is de schrijver van de bestseller ‘Het Energieke Vrouwen Voedingskompas’ met meer dan 40.000 verkochte exemplaren. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen. Ze heeft al tienduizenden vrouwen geïnspireerd hun voedingspatroon te veranderen.

Deel dit met anderen


Boeken van Marjolein Dubbers

  • Voor een vitaal en vrolijk leven

    ISBN 9789021566863
    Wie wil zich niet fitter voelen, met meer energie? In ‘Eet meer energie’ van Marjolein Dubbers lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie. Je leert daarbij over te stappen van vooral suikers en granen (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokosolie, walnoten...
Voornaam
Marjolein
Achternaam
Dubbers

Social Media


Volg Marjolein Dubbers via Social Media