VAN GOD LOS

De nieuwe podcast van Lale Gül en Ronit Palache

In de podcastserie Van God Los gaan schrijfster en columnist Lale Gül en journalist Ronit Palache samen in gesprek met mensen die zich van god los voelen. Een – vaak onzichtbare – strijd achter Nederlandse voordeuren. Hoe is het om als kind naar bed te gaan met het idee dat God al heeft bepaald of jij naar de hel of hemel gaat? Hoe voelt het om door mensen die je dierbaar zijn als afvallige te worden bestempeld? In vijf afleveringen komen geloofsverlaters (soms anoniem) en experts aan het woord.

De eerste drie afleveringen zijn nu te beluisteren op je favoriete podcast-app. Volg de podcast en blijf automatisch op de hoogte van nieuwe afleveringen.

Luister via Spotify:

Of luister via Apple Podcasts.

Van God Los is te beluisteren vanaf 20 oktober en is ontwikkeld door VBK Audiolab, Kosmos Uitgevers en Audiohuis.

Over de makers

Lale Gül (1997) debuteerde in 2021 met de bestseller Ik ga leven. Momenteel werkt ze aan haar tweede boek en is ze columnist bij onder meer het Parool. Ronit Palache (1984) is journalist, auteur en interviewer. Onlangs verscheen van haar hand Elk boek is een gevaar, een bloemlezing van het werk van schrijver en criminoloog Andreas Burnier. Momenteel werkt zij aan de UvA een proefschrift over geloofsverlaters in Nederland.

credits: Lot Philipsen

Voor persaanvragen, neem contact op met promotie@kosmosuitgevers.nl.