Ik ben Hilde Vinken, directeur-uitgever. Mijn motto: Denk nooit dat ‘kan niet’, waarschijnlijk kan er nog veel meer! Het continue aanscherpen van bestaande successen en alert blijven op nieuwe mogelijkheden is de kern van mijn werk.
T: +31 (0) 88 700 27 67
hvinken@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Melanie Zwartjes, uitgever Food & Health en ik heb de leukste baan van Nederland: alles wat je leven mooier, gezonder en lekkerder maakt vind je bij ons! Kosmos Food & Health is dé plek om actuele kennis en trends over eten en gezondheid te vinden en te delen. Voor lezers, auteurs en boekverkopers. Join the family!
T: +31 (0)88 700 27 55
mzwartjes@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Claire Schalm, acquirerend redacteur Eten & Drinken. Dagelijks mag ik samen met onze auteurs de beste kookboeken van Nederland maken. Van de bakboeken van Heel Holland Bakt, de bijbels van Smokey Goodness, de absolute must-haves van Jamie Oliver tot aan de classics van River Café. Voor beginners of experts, met of zonder tijd, bij Kosmos Uitgevers maken wij de leukste kookboeken voor elk moment en voor iedereen.
T: +31 (0)88 700 27 50
cschalm@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Marieke Soons en als acquirerend redacteur Gezin & Gezondheid werf en begeleid ik mooie nieuwe projecten op het gebied van opvoeding, gezondheid, gezond & lekker eten en psyche & relaties. Ik vind het heerlijk om samen met auteurs concepten uit te werken en uiteindelijk een goed idee te zien groeien tot een prachtig boek!
T: +31 (0) 88 700 27 71
msoons@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Bart Bulsing en werk als Productmanager aan de ontwikkeling en uitvoering van productstrategieën die aansluiten op de externe trends die we zien bij consumenten en afnemers.
T: +31(0)88 700 26 20
bbulsing@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Marieke Woortman, acquirerend redacteur Art & Creatief. Als acquirerend redacteur ben ik steeds zoek naar nieuwe auteurs, talenten en trends. Ik hou van werken op het snijvlak van creativiteit en commercie. Het is geweldig om als een spin in het web het ontstaan van een nieuw boek te begeleiden. Om het vervolgens de wereld in te helpen, zodat iedereen ervan kan genieten!
T: +31 (0) 88 700 26 83
mwoortman@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Hans Koenen, acquirerend redacteur Algemene Non-Fictie. Als acquirerend redacteur werf en begeleid ik (toekomstige) auteurs bij het maken van hun boek. Met Schrijf je boek probeer ik zelfs heel Nederland aan het schrijven te krijgen.
T: +31(0) 88 700 27 59  hkoenen@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Joska de Kruijf, marketingmanager. Al die mooie Kosmos-boeken verdienen de best mogelijke marketingondersteuning zodat zoveel mogelijk mensen ze zien, kopen en lezen. Als marketingmanager wil ik de voorwaarden scheppen waarbinnen het marketingteam dit kan realiseren. Daarnaast kijk ik vooral naar het grote plaatje en de lange termijn: hoe blijven we creatief, efficiënt en verrassend zodat onze boeken steeds hun weg vinden naar de juiste persoon? jdekruijf@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Kelly Weerdestijn, en als brandmanager werk ik dagelijks met enthousiaste auteurs en mooie merken. Niets is leuker dan veel aandacht en verkopen genereren voor ons brede portfolio. Van reisgidsen tot gezondheidsboeken en motivational biografieën: elke type boek brengt een nieuwe uitdaging met zich mee.
T: +31 (0)88 700 26 99
kweerdestijn@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Martijn Derikx , online marketeer in dit team. Iedereen vindt het heerlijk om weg te dromen bij een mooi boek, toch?! Ik vind het fantastisch om voor alle mogelijke online kanalen campagnes te bedenken, op te zetten en te optimaliseren, om zo de juiste doelgroepen op de hoogte te stellen van de mooie titels die we uitgeven en hen daarmee te inspireren.
T: +31 (0)88 700 29 42
mderikx@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Elles van Aarle. Als brandmanager werk ik in nauwe samenwerking met onze auteurs aan de marketing en PR rondom de boekverschijningen. Daarnaast ben ik ook actief bezig om onze merken naar een next level te brengen. Met de prachtige boeken van Kosmos moet iedereen kennismaken!
T: +31 (0)88 700 26 80
evanaarle@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Martine Litjens en als uitgever is het mijn missie om wijsheid en kennis op het gebied van Persoonlijke Groei & Spiritualiteit onder de aandacht van een breed en gevarieerd publiek te brengen. Onze boeken inspireren en bieden hulp. Ik werk graag met inspirerende Nederlandse auteurs zoals Inez van Oord, Marjolein Dubbers en Jelle Hermus, maar onderhoud ook goede contacten met buitenlandse auteurs als Deepak Chopra, Deliciously Ella en Tara Stiles.
T: +31 (0)88 – 700 2600
mlitjens@kosmosuitgevers.nl

Ik ben Maaike Dijkstra, Brandmanager van het fonds Persoonlijke Groei & Spiritualiteit bij Kosmos Uitgevers. Ik werk met veel plezier aan de marketing en PR. Ik vind het belangrijk om deze thema’s bij de consumenten onder de aandacht te brengen. Om zo mensen te helpen om zichzelf verder te ontwikkelen.
T: +31 (0)88 700 26 41
mdijkstra@kosmosuitgevers.nl