Een boek vol avonturen en culinaire ontdekkingen

Afgelopen zondag presenteerde Jord Althuizen zijn nieuwe boek aan al zijn smokey fans in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De lancering stond in het teken van de laid-back Aussie approach. Livemuziek, demo’s, workshops en voor de echte fans een preview diner van het binnenkort te openen BBQ-restaurant in Rotterdam: Black Smoke

Ontdek samen met Jord de BBQ-wereld van Australië. Hij neemt je mee in deze wereld door je kennis te laten maken met de flavours van Down Under, want in geen land zijn ze gekker op barbecueën dan Down Under. Dit nieuwe Smokey Goodness-avontuur bevat all time favourites als ribs en burgers, voor wie op zoek is naar een easy summer BBQ, maar ook vol echte BBQ-avonturen.

Voor de recepten zijn geen hard to find ingrediënten nodig en tal van recepten staan in een tangomdraai op tafel. No Worries BBQ is vooral echt zorgeloos grillen. Noem het hot & fast, quick & dirty of gewoon relaxed grillen. Ga samen met Jord een chille, relaxte BBQ-zomer tegemoet vol eenvoudige recepten die barsten van de smaak.

Het boek is gevuld met iconische hoofdstukken en toegespitst op specifieke onderwerpen. Zo zijn er hoofdstukken compleet gewijd aan BBQ snacks, buns & burgers en Aussie findings. Naast de overheerlijke recepten heeft Jord natuurlijk ook een goede portie avontuur toegevoegd. Zo vertelt hij onder andere over zijn ontmoeting met Mike Johnson, van het bekende Sugarfire Smokehouse uit de USA.

Wil je meer informatie over dit nieuwste Smokey Goodness-boek? Klik dan hier of bestel No Worries BBQ direct bij Boekenwereld.com, onze betrouwbare webshop.
Voor No worries BBQ heeft Jord vijf andere BBQ-boeken uitgebracht waarin hij de lekkerste BBQ-gerechten en handigste tips bespreekt. Deze bestel je natuurlijk ook eenvoudig en snel bij Boekenwereld.com.

Verschijningsdatum: 16 april ’19
Auteur: Jord Althuizen
ISBN: 9789021568898
Prijs: €29,99