Vaderdagactie: racedag met Jord op het circuit van Zandvoort!

Zondag 18 juni is het Vaderdag en voor deze speciale dag houden Kosmos Uitgevers en Smokey Goodness oprichter Jord Althuizen een speciale actie voor alle mannen die houden van smoking hot BBQ’s en ronkende motoren. BBQ Snack Attack is niet alleen hét perfecte Vaderdag cadeau dat zorgt voor de beste culinaire avonden, ook maak je bij aankoop van het boek kans op een van de te gekke prijzen!

Bij aankoop van het Smokey Goodness BBQ Snack Attack boek in de (online) boekhandel vóór 19 juni 2023, ontvang je een gratis e-book met 20 extra bonusrecepten. Hiernaast ben je in de running voor een unieke race experience van Race Planet met Jord op het circuit van Zandvoort t.w.v. €1000,- inclusief een door Jord verzorgde BBQ-lunch op de verkeerstoren of een van de 19 andere mooie prijzen, zoals een BBQ van The Bastard (totale prijzenpot t.w.v. €3500 euro!)

Meedoen aan deze actie werkt als volgt: stuur na aankoop van Smokey Goodness BBQ Snack Attack je aankoopbewijs op naar smokeygoodness@kosmosuitgevers.nl. Dan ontvang je na de actieperiode het exclusieve e-book en ben je automatisch in de running voor een van de prijzen. Winnaars ontvangen op 19 juni bericht.

Deze actie loopt van 31 mei t/m 18 juni.

Volg ons voor meer nieuws: