Uitvaartverzorger Iede Hoorn bundelt verhalen in ‘Leven met de dood’

Vanaf vandaag ligt Leven met de dood van Iede Hoorn in de winkel. In zijn boek geeft Iede een inkijk in zijn werk en leven als uitvaartverzorger. De dood is verdrietig, soms schrijnend, maar vaak ook mooi, liefdevol en zelfs grappig. Met het delen van zijn verhalen wil Iede een nieuwe blik op de dood werpen in de hoop deze meer bespreekbaar te maken. 

Het boek is opgedragen aan Ajax-talent Noah Gesser en zijn broer Isay die in 2021 zijn omgekomen bij een noodlottig ongeluk.

Boekpresentatie
Het eerste exemplaar werd gisterenavond overhandigd aan de ouders van Noah en Isay. Ook was er een gastopreden van Edsilia Rombley in een bomvolle zaal van Uitvaartstichting Hilversum.

Over de auteur
Iede Hoorn (1986) is van de luchtvaartbranche (steward) overgestapt naar de uitvaartbranche en ondertussen uitgegroeid tot uitvaartverzorger. Hij deelt zijn ervaringen en verhalen onder meer op social media om een nieuwe blik op de dood te werpen. Hij laat zien dat de dood veel meer is dan zwarte kleding en koffie met cake.

Instagram | Website


Leven met de dood

Leven met de dood

Nederlands bekendste uitvaartverzorger Iede Hoorn geeft in ‘Leven met de dood’ een bijzondere inkijk in zijn leven in de uitvaartzorg.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending.

Bestellen

Volg ons voor meer nieuws: