‘Overprikkeld Brein’ 1 jaar lang in Bestseller 60!

Boek Charlotte Labee 125.000 keer verkocht en 10e druk

Vandaag staat Overprikkeld Brein van Brain Balance expert Charlotte Labee maar liefst één jaar lang onafgebroken in de Bestseller 60. Het boek verscheen eind juni 2022 en kwam direct binnen op de nummer-1 positie van deze lijst met bestverkochte boeken van Nederland. Eerder werd al bekend dat Overprikkeld Brein hét bestverkochte Nederlandstalige boek van 2022 is. Er zijn 125.000 exemplaren verkocht en de 10e druk rolt momenteel van de persen.


Met Overprikkeld Brein helpt Charlotte je om symptomen van overprikkeling te herkennen. Met concrete handvatten op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en verbinding ervaar je binnen 10 weken meer rust en energie. Met als resultaat meer balans in het brein en het leven.

Opvolger Jouw Krachtige Brein verscheen op 6 juni. Ook deze titel kwam direct binnen op de nummer-1 positie van de Bestseller 60, waar het nog steeds staat. In dit boek laat Charlotte je meer dan ooit kennismaken met wat er zich allemaal afspeelt in je brein, hart en ziel. Ze neemt je mee op een fascinerende reis die je veel dichter bij je kern zal brengen.


Over Charlotte Labee
Het succes rondom Charlotte Labee is ongekend. Door het delen van wetenschappelijke kennis en ervaringen uit haar eigen leven geeft ze mensen praktische handvatten en betekenisvolle inzichten mee. Zo kan iedereen meer met zichzelf in balans komen in het dagelijks bestaan. Ze deelt deze toegankelijke kennis onder meer in haar boeken, trainingen, opleidingen en uitverkochte theatertournees. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans

Volg ons voor meer nieuws: