Nieuw boek Jord Althuizen onthult veelzijdigheid van ’s werelds favoriete vleeswaar: bacon

Book of Bacon verkrijgbaar vanaf 7 mei

Book of Bacon is het veertiende  boek van Jord Althuizen, maar is het eerste dat over meer dan alleen BBQ’en gaat. De look & feel zijn nieuw, de fotografie, recepten en verhalen zijn vet als altijd. Duik diep in de wereld van ’s werelds & Smokey’s meest geliefde vleeswaar. 100% Bacon, 100% Jord.

Geniet van de met vettig vertier doorspekte reis- en slagersreportages in Nederland, Amerika en Canada, leer de verschillen kennen tussen alle soorten bacon en je eigen bacon slab rijpen en roken of ga direct aan de slag met de lekkerste bacon-recepten.

Van BBBLT Sandwiches tot Pork Belly Pastrami Sliders en Texas Twinkies tot de very best Spaghetti alla Carbonara en vele snacks, bites, desserts en cocktails. Ja alles, maar werkelijk alles wordt lekkerder met een crunchy, crispy, salty note. Praise the lard!

‘Spektaculair en gerijpt bacon-epistel’ – De Bacongraaf

‘Vet boek over bacon-mania’ – The Spektator

‘Een spekje naar mijn bekje’ – The Lard Street Times

Book of Bacon – Powered by Smokey Goodness boek 11 | Jord Althuizen


Volg ons voor meer nieuws: