Natuur- en dierenexpert Floris Göbel brengt zijn eerste kinderboek uit

‘De jacht op de dierendief’ is vanaf 18 juni overal verkrijgbaar

Floris Göbel is presentator, contentcreator, vrijwilliger op de dierenambulance maar bovenal natuur- en dierenexpert. Binnenkort lanceert hij zijn eerste kinderboek. Het boek met de titel De jacht op de dierendief is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De vrolijke graphic novel volgt het avontuur van Floris en zijn huisdier Meneer Tortellini, een koningspython

Floris: “Het maken van dit boek vond ik geweldig! Het is altijd al een droom geweest om een boek te maken, maar ik had nooit durven dromen dat het dit zou worden! Een megaspannend avontuur rondom de vermissing van dieren op de dierenambulance waar Meneer Tortellini en ik samen met mijn vrienden een stokje voor moeten steken… Er zitten veel leuke weetjes over dieren en natuur in het verhaal verstopt, waardoor het niet alleen leuk is om te lezen maar je er ook nog eens wat van opsteekt. Ik hoop dat het boek kinderen in Nederland inspireert voor onze prachtige natuur, want buiten gebeurt het! En daar zijn een hoop mysteries te vinden…”

Over Floris Göbel:
Natuur- en dierenexpert Floris Göbel (26) heeft een missie: zijn kennis van en passie voor dieren en de Nederlandse natuur delen met zoveel mogelijk mensen. “Het is mijn doel om zo veel mogelijk mensen naar buiten te krijgen en hen te enthousiasmeren voor dier en natuur. In een tijd waarin iedereen de hele dag bezig is met zijn scherm, wil ik mensen weer dichter bij de natuur brengen en laten zien dat mens en dier heel goed kunnen samenleven.” Floris is uitgeroepen tot Beste Instagrammer 2023 (The Best Social Awards), nam deel aan het populaire survivalprogramma Expeditie Robinson in 2023 en is een graag geziene gast in diverse (jeugd)programma’s en talkshows.
Volg Floris op social media via: @florisgobel

De jacht op de dierendief | Floris en meneer Tortellini 1 | Floris Göbel

Volg ons voor meer nieuws: