Website en podcast voor kinderboekenserie De Lavezzi Mysteries gelanceerd

Kosmos Uitgevers heeft een website gemaakt rondom de nieuwe kinderboekenserie van oud-profvoetballer Nathan Rutjes. Het eerste boek, De Lavezzi mysteries – Het verdwenen meesterwerk, ligt vanaf 27 juni in de winkels. Op www.lavezzimysteries.nl lees je alle updates rondom het boek, vind je leuke opdrachten en testjes én krijg je alvast een sneak-preview. De site is nu live.

Naast de website komt er ook een podcast van Nathan en Lavezzi. De Lavezzi mysteries podcast is vanaf 27 juni te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts.

Over Het verdwenen meesterwerk

Het verdwenen meesterwerk is het eerste deel van een gloednieuwe kinderboekenserie waarin beroemdheden uit de sport, wetenschap of geschiedenis de hulp inroepen van Lavezzi Rutjes om een spannend mysterie op te lossen. In De Lavezzi mysteries – Het verdwenen meesterwerk reis je mee door de tijd naar de wereld van Leonardo da Vinci en los je samen met Lavezzi het raadsel van het verdwenen meesterwerk op. Het boek is volledig in kleur geïllustreerd door Lisanne Termoshuizen. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Over Nathan en Lavezzi  
Nathan en Lavezzi Rutjes zijn misschien wel de sympathiekste vader en zoon van Nederland. Nathan maakt indruk op het voetbalveld en in de media. Lavezzi is bij kinderen bekend als presentator van programma’s als Mollenstreken, De Matties en Zappsport.

Volg ons voor meer nieuws: