Winnaar Jamie Oliver’s kookboekchallenge komt met boek

Dominique Woolf is de winnaar van The Great Cookbook Challenge met Jamie Oliver. In dit programma strijden 18 thuiskoks tegen elkaar om de winst: het uitbrengen van een eigen kookboek.

In Elke dag easy Aziatisch laat Dominique Woolf niet de traditionele klassiekers zien, maar juist moderne, simpele, spannende smaken uit Azië die je elke dag wil eten.

Laat je inspireren om de keuken in te gaan en zelf aan de slag te gaan met de meer dan 80 recepten. Deze zijn stuk voor stuk toegankelijk en eenvoudig te maken.

Van kleine gerechtjes, salades en noedels tot roerbakgerechten, curry’s, zoete lekkernijen en meer.

Spannend, simpel en heerlijk” – Jamie Oliver

Elke dag easy Aziatisch – Uit Dominique’s Kitchen
Auteur: Dominique Woolf
ISBN: 9789043926522
Prijs: €25,99
Verschijnt op 31 januari 2023

Over de auteur:
Na een carrière als singer-songwriter en consultant werving & selectie besloot Dominique het roer drastisch om te gooien en te focussen op haar eerste grote liefde – eten – nadat ze zich realiseerde hoe heerlijk ze het vond om creatief bezig te zijn in de keuken. Ze ging naar Leiths School of Food and Wine om de fijne kneepjes van het vak te leren, werd foodschrijver en begon in het midden van de lockdown van 2020 haar eigen bedrijf, The Woolf ’s Kitchen. Dominique doet niets liever dan haar passie voor smaken uit Azië en gerechten delen.

Dominique Woolf online:
Website | Instagram