Tiende deel in Smokey Goodness BBQ-Bestsellerserie verschijnt 28 maart

Smokey Goodness BBQ Snack Attack is hét bewijs dat het altijd een goed moment is om je BBQ te laten ontvlammen. Dit tiende(!) en zeker nog niet het laatste deel in de Smokey Goodness BBQ-bestsellerserie van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen is verkrijgbaar vanaf dinsdag 28 maart. 

Het boek
Of je nu je ontbijt skipt en dat vlammend in wilt halen, op zoek bent naar een met rook volgezogen lunch of ‘vieruurtje’, een smeulende BBQ-bodem wilt leggen voor het stappen (of juist die trek nadat je uit de kroeg rolt wilt stillen), van burgers tot dips en stix met een mooie portie USA adventure. Het boek waar iedere BBQ-liefhebber naar snakt… aanvallen!

‘Als er iemand is die het snacken naar een hoger niveau heeft getild, is het Jord Althuizen. Toonaangevend op het gebied van snacks en BBQ!’
– Eke Bosman aka Snackspert

Over Jord Althuizen
Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Meerdere boeken uit zijn Smokey Goodness-bestsellerserie zijn uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en er zijn inmiddels meer dan 375.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.