SLA. Taste the magic of veggies – bestseller opnieuw verkrijgbaar

Bij SLA., dé good food bar van Nederland, eet je groenten op haar lekkerst en met de beste toppings. Met SLA., taste the magic of veggies kun je deze hits ook zelf thuis maken. Dit boek is voor iedereen die gezonder wil eten, maar bovenal wil genieten.

Van een voedzame soep tot salade van veldsla met makreel, linzen & rode kool, kleurrijke smoothies tot chocoladetaart met kokos & chiazaad. De recepten zijn voedzaam, budgetproof, gemakkelijk en bovenal watertandend lekker, zodat je niet anders meer wil dan groenten een hoofdrol op je bord te geven. Alles voor een kleine impact op de wereld en een grote impact op onszelf.

Deze bestseller (met nieuwe look & feel) is vanaf 7 maart verkrijgbaar bij de lokale en online boekhandel.SLA: meer dan alleen lekker groen en inspiratie.” – delicious. Magazine

‘SLA is belangrijk, omdat het de enige keten in Nederland is die ervoor zorgt dat je een gezonde én lekkere maaltijd binnenkrijgt. Zonder zelf na te denken over of het wel of niet gezond is. Daar zorgt SLA wel voor. SLA is mijn go-to keten met alle lusten, zonder de lasten.” – Manon van Essen, food investeerder & oprichter Magioni (bloemkool) pizza, Dragons Den

Echte mannen aten geen konijnenvoer. Tot ze door het SLA-Virus werden aangestoken.” – NRC Handelsblad


SLA - taste the magic of veggies

SLA – taste the magic of veggies

Taste the magic of veggies! Salades, bowls, soepen en sappen van de healthy saladbar SLA om thuis te maken. De recepten zijn voedzaam, budgetproof, gemakkelijk en bovenal watertandend lekker.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 29,99 met gratis verzending.

Bestellen