Meat-Free Mexicaans: kookboek vol verrukkelijke vega & vegan recepten

Fris, spicy & spannend, dat zijn de Mexicaanse flavours van Thomasina Miers’ vega & vegan gerechten in Meat-Free Mexicaans.

Van koffiebroodjes met kardemom en Smokey Chipotle Tofu tot Bloemkooltaco’s, empanada’s, gordita’s met gegrilde asperges en overheerlijke cocktails. Alle gerechten zijn een plezier om te bereiden, te eten, drinken en vooral om keer op keer opnieuw te maken.

Fris, vurig en fun!Yotam Ottolenghi

Groenterecepten die je bord in vuur & vlam zetten Diana Henry

Meat-Free Mexican is het bewijs dat je absoluut geen vlees nodig hebt voor de spannende, tasty smaken uit de Mexicaanse keuken Gordon Ramsay

Over de auteur:
Thomasina Miers is kok, schrijver, tv- en radiopresentator. Ze won MasterChef , is mede-oprichter van Wahaca en schrijft voor The Guardian. Haar passie? Heerlijk eten en hoe dat een positieve impact op het leven en de wereld kan hebben.

Meat-Free Mexciaans | Verrukkelijke vega & vegan recepten | Thomasina Miers