Lenna Omrani wint award met haar boek Every Day Vegan Budget Friendly

Wauw! Afgelopen maandag (06-02-2023) was de uitreiking van de Belgian Vegan Awards. Lenna Omrani heeft gewonnen met haar nieuwste boek ‘Every Day Vegan Budget Friendly’. Het beste vegan kookboek van België in 2022.  

Elk jaar reikt BE Vegan de Belgian Vegan Awards uit aan producenten en ondernemers die in het oog springen met hun innovaties producten of creatieve kookkunsten. Every Day Vegan Budget Friendly heeft gewonnen in de categorie: ‘Best (Cook)book’.

Over de Belgian Vegan Awards

Steeds meer ondernemers dragen hun steentje bij aan een duurzame wereld voor natuur, mens en dier. En dat mag gezien worden! Met de Belgian Vegan Awards zet BE Vegan de beste vegan initiatieven jaarlijks in de bloemetjes. De eindejaarspolls van 2015 en 2016 vormden de voorlopers van de Belgian Vegan Awards. Sinds 2017 mogen de winnaars ook een fysieke award in ontvangst nemen. Samen met het aanbod groeide ook het aantal categorieën en genomineerden.

Over Every Dag Vegan Budget Friendly

Met ‘Every Day Vegan Budget Friendly’ bewijst Lenna Omrani dat je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste plantaardige gerechten kookt, zelfs ondanks alle prijsstijgingen.

Lenna Omrani’s tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat je doordeweeks binnen een mum van tijd een quinoaschotel met paprika en tomaat (€1,45 p.p.) op tafel zet, en je in het weekend uit kunt pakken met een ontbijt van warme broodpudding met appel en rozijnen voor €0,45 p.p.!

Flexi, vega of vegan? Every Day Vegan Budget Friendly is voor iedereen. Met als extraatje vier weekmenu’s, zodat je niet meer hoeft na te denken wanneer je nou dat ene lekkere recept op tafel zet.