Lekker en gezond voor elke portemonnee

Nieuw boek Jennifer & Sven verschijnt 15 augustus

Gezond eten duur? Onzin! Jennifer en Sven van het succesvolle platform Voedzaam & Snel laten met de 50 makkelijke recepten uit hun nieuwste kookboek 50x lekker gezond & betaalbaar eens en voor altijd zien dat bewust koken ook nog eens ontzettend betaalbaar is. Wie slim koopt en slim kookt, eet elke dag een verse, voedzame en snelle maaltijd voor maximaal 3 euro per persoon (en meestal nog minder). En dat zonder exotische vruchten die van ver worden geïmporteerd of hip vogelzaad.

In 50x lekker gezond & betaalbaar vind je geen aardappels-groente-vlees, maar verrassende stamppotten, makkelijke soepen, heerlijke pasta-, couscous- en noedelgerechten, gevulde courgettes, curry’s en de lekkerste en simpelste ovengerechten. Met dit boek lukt het ook jou om gezond te eten en geld te besparen. Let’s go!

Jennifer & Sven

Jennifer & Sven zijn de oprichters van de populaire website voedzaamensnel.nl. Het is hun missie om je te laten zien dat je ondanks een druk leven met eenvoudige recepten gezond en gevarieerd kunt eten. Eerder schreven ze o.a. 50x lunchen zonder brood, 50x avondeten zonder vlees, 50x meer lunchen zonder brood en Het Groene Smoothieboek.

Lees meer over Jennifer & Sven