Kookboek Karsu verschijnt bij Kosmos Uitgevers!

Multitalent Karsu werkt momenteel aan een kookboek. Dat verklapte Miljuschka Witzenhausen gisteren tijdens de uitzending van RTL Boulevard, terwijl Karsu in een uitverkochte grote zaal van Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam speelde. Het boek Karsu’s Kitchen staat gepland voor verschijning op dinsdag 7 maart 2023. Daarnaast is Karsu dit voorjaar te zien met een nieuw seizoen van haar kookprogramma Karsu’s Turkse keuken op 24Kitchen.

In haar kookboek Karsu’s Kitchen deelt ze meer dan 75 gerechten: klassiekers uit de Turkse keuken, het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook family favorites. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezzes tot simpele snelle maaltijden, iedereen kan Turks koken met Karsu. Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis naar Hatay en Instanbul en prachtige beelden van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld.

Karsu’s Kitchen |  Karsu Dönmez | ISBN 9789021593555 | € 34,99,- | 7 maart 2023  | Kosmos Uitgevers

Karsu

Zangeres en pianiste Karsu heeft inmiddels in meer dan 20 landen opgetreden; van Carnegie Hall tot het Concertgebouw in Amsterdam. Miljoenen kijkers hebben vorig jaar haar optredens in het televisieprogramma Beste Zangers gezien, twee van de nummers die ze daar liet horen behaalden nummer 1-noteringen in verschillende charts. Op 24Kitchen presenteert zij kookprogramma’s en voor AVROTROS Beste Zangers Thuis Bij. Daarnaast is ze Foodcolumniste bij Chantal Janzens &C Magazine.

Lees meer over Karsu