Kook je fit en gezond met Mo Bicep

De eiwitten moeten hóóg blijven!

Jong en oud, mannen en vrouwen, afgetrainde fitboys en startende sporters laten zich inspireren én motiveren door vlogger Mohamed Lemhadi, beter bekend als Mo Bicep. Het online fenomeen heeft meer dan een miljoen volgers op zijn social-kanalen. In zijn nieuwe boek Koken met Mo Bicep deelt hij zijn weg naar een afgetraind lichaam. Het is tijd om de beste versie van jezelf te worden en het maximale uit jezelf te halen. En daar gaat ‘ons Moowke’ je bij helpen!

In 2012 begon Mo Bicep met trainen. Onbewust ging hij steeds gezonder eten en ontdekte hoe voeding effect op zijn lichaam had. Ook ging hij koken steeds leuker vinden. Inmiddels weet hij dat voor een gezond en sterk lichaam voeding en rust heel belangrijk is. Daarna komt pas het trainen. 

Deze en andere belangrijke lessen op het gebied van voeding en training deelt Mo in zijn eerste kookboek. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of een gezonde lifestyle wilt behouden, met de 6-weken-voedingsschema’s, 25 makkelijke recepten en meer dan 50 motivatietips gaat het lukken. Ook al is het soms moeilijk: blijf doorgaan, doorgaan, doorgaan.

Het kookboek sluit daarmee aan op wat Mo dagelijks doet: anderen stimuleren om iets van je leven te maken. Hij laat zijn volgers inzien hoe je dat kunt doen door te sporten en voor je lichaam te zorgen… en dat als je iets wilt bereiken, je daar iets voor moet doen! 

Instagram | YouTube | website

Koken met Mo Bicep | Haal elke dag het maximale uit jezelf | Mohamed Lemhadi

‘Je moet in jezelf geloven. Neem dat van mij aan. Doe je dat? Dan kun je een ander ook overtuigen om in jou te geloven. Het begint bij jezelf en bij jouw doel.’ – Mo Bicep