Creëer jouw droominterieur met interieurstylist Roos Reedijk

In 7 stappen naar een interieur dat bij je past

Roos Reedijk staat bekend om haar eigenzinnige interieurstyling in het populaire RTL 4-programma Kopen Zonder Kijken. En nu kun jij ook een beetje Roos in huis halen! In haar gloednieuwe interieurboek Rooskleurig deelt Roos haar beste tips voor het inrichten van ieder huis, of dat nu een rijtjeswoning, villa of een jarenzeventigappartement is. Het boek ligt vanaf 18 oktober in de winkels.
 
In 7 concrete stappen neemt Roos je mee langs ieder aspect van de inrichting, van kleurenpalet tot verlichting en van accessoires tot vintage meubels.

De 7 stappen
Stap 1. Een mindmap en moodboard maken
Stap 2. Het plan van indeling
Stap 3. De basismaterialen kiezen
Stap 4. De keuken en badkamer uitzoeken
Stap 5. Kleur toevoegen
Stap 6. Het interieurplan opstellen
Stap 7. Stylen: de finising touch

De rijke fotografie biedt extra inspiratie en met alle handige tips kun je eindelijk echt aan de slag. Zo creëer jij jouw droominterieur dat nét even anders is dan ieder ander huis.

“Als je veel geld uitgeeft aan een verbouwing is het ontzettend jammer als het laatste stukje – de inrichting – niet wordt meegenomen. In dit boek leer ik je hoe je in zeven stappen jouw eigen persoonlijke interieurplan kan maken, waarmee je ook echt aan de slag kan en waarmee je straks een interieur hebt dat je heel veel woonplezier zal opleveren”, aldus Roos.

Over de auteur
Roos Reedijk is interieurstylist en creatieve duizendpoot. Als vaste stylist van het populaire tv-programma Kopen Zonder Kijken komt ze miljoenen woonkamers binnen. Met haar bedrijf RR INTERIOR weet ze de karakters van de bewoners te verbinden met het karakter van het huis.

Instagram

Volg ons voor meer nieuws: