Britney is back! Haar onlangs verschenen boek ‘The Woman in Me’ vliegt wereldwijd massaal over de toonbank.

Op 24 oktober vond de wereldwijde lancering plaats van de langverwachte memoires van Britney Spears. The Woman in Me is nu al een van de best verkopende celebrity-memoires ooit.

Ook in Nederland is er enorm veel media-aandacht rondom alle onthullingen die te lezen zijn in de officiële autobiografie van deze superster. Het boek wordt positief ontvangen door haar fans en de mooie recensies stromen binnen:

“Een ontroerend en prachtig verhaal van een vrouw die haar eigen stem heeft herwonnen en daarmee een krachtige boodschap van empowerment en zelfliefde de wereld in stuurt. Het is een must-read voor zowel fans van Britney Spears als voor iedereen die geïnteresseerd is in de menselijke kant van roem en herstel. Britney’s verhaal zal je diep raken en je aanmoedigen om je eigen kracht te ontdekken.” – Lezersreview

Eindelijk krijgt Britney Spears de kans om na jaren gedwongen zwijgen haar kant van het verhaal te vertellen. Ik heb een lach en een traan gelaten tijdens het lezen. Ze verteld haar levensverhaal van trauma, parentificatie, verraad door familie, het najagen van dromen, jezelf verliezen en hervinden.” – Lezersreview

Behalve alle heftige onthullingen wil Britney Spears benadrukken dat het boek vooral een blijk is van de blijvende kracht van muziek en liefde en het belang van een vrouw die haar eigen verhaal vertelt, op haar eigen voorwaarden.

Nu te koop via onder meer Bol.com en Boekenwereld.com.


The Woman in Me - Nederlandse editie

The Woman In Me – Nederlandse editie

De Nederlandstalige uitgave van ‘The Woman in Me’, de memoires van Britney Spears. Een moedig, verrassend en ontroerend verhaal over vrijheid, roem, moederschap, overleven, geloof en hoop.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending.

Bestellen

Volg ons voor meer nieuws: