Verras je Valentijn met een liefdevol boek

Het is bijna Valentijnsdag. Dé dag om je geliefde te overspoelen met aandacht en liefde! Kosmos Uitgevers heeft de perfecte boeken om van Valentijnsdag een succes te maken. Voor een leuke date night, een mooi gebaar of een intieme herinnering.

Het battle boek voor koppels

Het battle boek voor koppels heeft 99 challenges in petto voor jou en je lief. De regels zijn simpel: zet al je talenten in om de ander te verslaan! Wie schrijft de meest romantische liefdesbrief? Wie ontwerpt de creatiefste liefdestattoo? Alles wat je nodig hebt vind je in huis, dus je kunt meteen beginnen. Wie heeft geluk in de liefde én in het spel? Motiveer je keuzes, verzamel de meeste punten en win! … en leer tegelijkertijd je geliefde nóg beter kennen.

€ 15,- / Meer informatie

Waarom ik van je hou

Waarom ik van je hou is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor de ander in woorden te vatten. Het is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven, en eenmaal ingevuld is het ook nog eens een bijzondere liefdesverklaring.

€ 10,- / Meer informatie

Waarom ik van je hou vragenspel voor koppels

Hoe vaak maak je tijd om eens écht goed met je partner te praten? Met het Waarom ik van je hou vragenspel voor koppels heb je een handig startpunt voor de leukste en intiemste gesprekken met je partner. Hoe maak ik je meestal aan het lachen? Op welke momenten mis je mij het meest? Dit romantische vragenspel met 64 originele en liefdevolle vragen zorgt gegarandeerd voor vrolijke, onderhoudende en intieme momenten met je partner.

€ 10,- / Meer informatie

Bucketlist romantisch weekendje weg

Marleen Brekelmans van bijzonderplekje.nl selecteerde in Bucketlist romantisch weekendje weg de 25 meest romantische overnachtingsadressen van Nederland en België. Stuk voor stuk unieke en kleinschalige locaties, met elke keer net dat extra beetje persoonlijke aandacht. Dit zijn de plekken waar nog niet iedereen komt en die je je leven lang onthoudt.

€ 20,- / Meer informatie

Kama Sutra Bucketlist

Met De Kama Sutra Bucketlist houd je het spannend tussen de lakens! Of je nu al jaren samen bent, of elkaar nog moet ontdekken: een beetje extra pit in de slaapkamer kan nooit kwaad. In dit opwindende inspiratie- en afvinkboek vind je alles voor een nacht vol stomende seks: spannende standjes, sexy tips en tricks en duidelijke en stijlvolle afbeeldingen.

€ 12,99 / Meer informatie