Stop met diëten, start met afvallen

Herstel je gewicht met Vivian Reijs

Veel vrouwen willen graag een kilootje minder, maar wat is nu een gezond gewicht? Hormoonexpert Vivian Reijs komt je met Herstel je gewicht te hulp en geeft je een totaal andere kijk op overgewicht. Met de VIV-methode stop je met diëten en werk je toe naar een gewicht dat bij je past.

Vivian kijkt naar de oorzaak en helpt je die te ontdekken, waardoor je veel sneller gericht te werk gaat. Ontdek hoe hormonen ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt, en krijg weer grip op je gewicht. Want als je gezond en in balans bent, dan gaat afvallen vanzelf.

Het boek bevat veel informatie, de stap-voor-stap VIV-methode en recepten voor ontbijt, lunch en diner. Op veler verzoek aangevuld met drie weekmenu’s om blijvend slank, energieker en fitter zijn.

Herstel je gewicht is verkrijgbaar vanaf 4 januari 2023. Het boek is eerder verschenen onder de titel Help, ik val niet af.

Door Vivians adviezen op te volgen, voel je je niet alleen snel jonger en energieker, maar kun je ook op een plezierige manier tot een goed gewicht komen.’
Lieneke van de Griendt, huisarts

Gebruikers van de VIV-methode:

‘Na jaren van frustratie, voel ik me beter dan ooit’
‘Ik voel mij nu zoveel beter. En wat lange tijd niet gebeurde, gebeurt nu wel… ik val af!’

De VIV methode – Herstel je gewicht | Stop met diëten, start met afvallen | Vivian Reijs