‘De Tijdmachine’ voor de tweede week op rij nummer 1 in De Bestseller 60!

Ook het tweede kinderboek van YouTubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven is een groot succes

Het kinderboek De Tijdmachine van YouTubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven heeft voor de tweede week op rij de nummer 1-positie in De Bestseller 60 bemachtigd. De Bestseller 60 is de officiële lijst van de Stichting CPNB met bestverkochte boeken van Nederland. De Tijdmachine is het vervolg op De Magische Halsband. De Magische Halsband heeft al meer dan een jaar zo goed als onafgebroken in de Bestseller 60 lijst gestaan, is al meer dan 80.000 keer over de toonbank gegaan én is bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2022 in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar.

In De Tijdmachine worden Rutger, Thomas en Paco de hond dwarsgezeten door de kwaadaardige Professnor. Vol kattenkwaad stuurt hij de drie met zijn tijdmachine ver weg naar het verleden. Via een razende, elektrische storm komen ze terecht in de tijd van de Egyptenaren, de dinosaurussen en nog veel meer. Lukt het ze om weer terug te keren naar het heden en de Professnor voor eens en voor altijd een lesje te leren? Eén ding is zeker: de tijd vliegt tijdens het lezen van dit boek!
De Tijdmachine is het tweede boek in de succesvolle kinderboekenserie ‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’. Het is toegankelijk geschreven en bevat veel illustraties, strippagina’s en avonturen vol humor en spanning.

De avonturen van Rutger, Thomas & Paco | De Tijdmachine | Rutger Vink en Thomas van Grinsven

Over Rutger, Thomas en Paco

Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hond Paco vormen met z’n drieën een liefdevol gezin. Op hun kanalen delen ze al jarenlang familievriendelijke content met leuke en originele challenges. Daarnaast maken ze diverse maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar. Samen hebben ze meer dan 1,8 miljoen abonnees op Youtube, meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en bijna 1 miljoen volgers op TikTok. Ontdek meer over het boek via hun website.

Lees meer over Over Rutger, Thomas en Paco