Charlotte Labee verrast met award voor 100.000 verkochte exemplaren ‘Overprikkeld Brein’

Brain Balance expert Charlotte Labee is door haar uitgever verrast met een award voor 100.000 verkochte exemplaren van Overprikkeld Brein, het boek dat concrete handvatten biedt voor meer rust en balans in 10 weken.

Charlottes boek verscheen eind juni en kwam direct binnen op de nummer-1 positie van de Bestseller 60. De titel staat sindsdien onafgebroken in deze lijst van bestverkochte boeken. Onlangs maakte CPNB zelfs bekend dat Overprikkeld Brein hét bestverkochte oorspronkelijk Nederlandstalige non-fictieboek van 2022 is. Binnenkort verschijnt ook de Engelstalige editie.

Over het boek
Met haar boek speelt Charlotte in op de snel veranderende wereld, waarbij we maar al te vaak overprikkeld en gestrest zijn en er behoefte is aan rust en balans in het brein en in het leven.

Ze helpt je om symptomen van overprikkeling te herkennen en geeft concrete handvatten op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en verbinding waardoor je binnen 10 weken meer rust ervaart en je energie terugkrijgt.

Met:

  • Inzichtelijke informatie over je brein en wat het nodig heeft
  • Belangrijke en bruikbare theorie over overprikkeling
  • 10-wekenplan om alle kennis toe te passen
  • Aanvullende opdrachten voor je brein via Charlottes platform

Lezersrecensies
Aanrader voor als je meer wilt weten over de werking van je brein, als je wat wilt veranderen aan de overprikkeling ervan of als je vast bent gelopen in deze snel veranderende wereld. De schrijfster geeft je het gevoel dat je niet alleen bent en geeft naast feiten en ervaringen ook handvatten.

Zeer goed en interessant boek. Dit boek geeft goede inzichten om meer rust te krijgen en dingen los te laten die je niet langer dienen. Zeker een aanrader voor als je meer rust en balans wilt in je leven.

Over Charlotte Labee
Charlotte Labee is oprichter van het succesvolle herseninspiratie en -kennisplatform Brain Balance opleidingen. Charlotte hielp al meer dan 100.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching en lifestyleadviezen, trainingen en opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans. Overprikkeld Brein is haar zevende boek. Momenteel werkt ze aan een opvolger die begin juni verschijnt.