Charlotte Labee kondigt nieuw boek aan

‘Jouw Krachtige Brein’ verschijnt op 6 juni

Charlotte Labee is met stip een van de meest geliefde breinexperts van Nederland. Met meer dan 100.000 verkochte exemplaren is haar boek Overprikkeld Brein het bestverkochte Nederlandstalige non-fictieboek van 2022. Vandaag kondigt zij de opvolger aan, Jouw Krachtige Brein, die op 6 juni 2023 verschijnt.


Jouw Krachtige Brein
In haar nieuwe boek deelt Charlotte haar persoonlijke verhaal. Ze beschrijft onder meer de heftige gebeurtenissen die haar hebben gebracht waar ze nu is en de kennis die ze daardoor heeft opgedaan. Jouw Krachtige Brein biedt de lezer vervolgens handvatten om zelf met die betekenisvolle inzichten aan de slag te gaan om meer grip te krijgen op hun leven.

Met thema’s als:

  • Hoe kunnen emotionele klachten zorgen voor fysieke klachten?
  • Hoe word je beperkt door je gedachten?
  • Hoe kun je door meer aandacht en bewustzijn anders in het leven staan?
  • Hoe kun je leren omgaan met trauma’s, herinneringen en emoties uit het verleden die je in de weg zitten?
  • Hoe behoud je de connectie met jezelf?
  • Hoe open je je hart?
  • Hoe kun je gaan leven vanuit zelfliefde?

Charlotte over haar nieuwe boek: ‘Ik ben heel dankbaar voor het succes van “Overprikkeld Brein”. Met “Jouw Krachtige Brein” wil ik graag nog meer inspireren door mijn persoonlijke verhaal te delen. Ik beschrijf mijn pad naar een spirituele verbinding tussen hoofd en hart. Door bewuste aandacht voor deze connectie kunnen we leven vanuit onze krachtige energie, vertrouwen en liefde. Wanneer we ons brein als krachtige tool in ons leven willen gebruiken, zullen we het juist wat meer links moeten laten liggen.

Over de auteur
Charlotte Labee is oprichter van het succesvolle opleidingsinstituut en kennisplatform Brain Balance. Charlotte hielp al meer dan 100.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching en lifestyleadviezen, trainingen en opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans. Jouw Krachtige Brein is haar achtste boek.