Jamie Oliver, het wereldwijde kookfenomeen, is terug met zijn nieuwe boek Jamie’s VEG! Al ruim 20 jaar schrijft Jamie kookboeken, maar nu komt hij voor het eerst met een boek vol geniale groentegerechten waar toevallig geen vlees in zit. 

In Jamie’s VEG staan 116 easy groenterecepten. Naast simpel zijn ze allemaal gezond, overheerlijk, toegankelijk en betaalbaar. Want voor een maaltijd zonder vlees hoef je absoluut geen compromissen te sluiten wat smaak betreft, vindt Jamie Oliver die zelf een echte vleesliefhebber is. Hij wil je met zijn boek ervan overtuigen dat groenten heerlijk en vullend zijn, en dat je met al dat heerlijks op je bord het vlees echt niet mist.

Jamie: “We weten allemaal dat we meer groenten zouden moeten eten, omdat het gewoon gezond is.”

VEG Power!
VEG is een groenteboek, maar dus zeker niet alleen voor vegetariërs: iedereen is welkom! Of je nu voor één of meer vleesvrije dagen per week gaat, helemaal vegetarisch kookt, of gewoon nieuwe, briljante ideeën wilt opdoen: met dit boek scoor je op alle fronten. Natuurlijk alles in Jamie-stijl: niet te veel ingrediënten, niet te ingewikkeld en meestal snel klaar. Ook knallen de gerechten in Jamie’s VEG van kleur én smaak.

Jamie: “Voor de recepten in VEG had ik vier basisregels: ze moeten spannend en snel te maken zijn, ze moeten je verrassen en je moet er blij van worden.”

De recepten zijn allemaal met liefde, zorg en aandacht samengesteld door Jamie. Hij heeft er rekening mee gehouden dat je het waarschijnlijk ook vreselijk druk hebt en tijdens het koken met 1001 andere dingen bezig bent. In het boek vind je daarom een heleboel makkelijke pasta’s, soepen en sandwiches, slimme baksels en fantastische eenpanswondertjes, maar ook zalige curries, stoofpotten, pasteien, ovenschotels, burgers, rijst- en noedelgerechten.

Ben je benieuwd geworden naar het boek? Bekijk dan hier het inkijkexemplaar.
Jamie’s VEG is vanaf nu verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel voor € 29,99, of bestel het direct bij:

   

 

Wat anderen vinden van Jamie’s VEG:
***** Een echte aanrader: “Een must have voor iedere liefhebber van lekker en eerlijk eten.”
***** Hip & vegetarisch: “Een kookboek zonder verleiding voor vlees of vis. Heerlijke recepten en gemakkelijk te maken.”