Jamie’s nieuwste boek staat bomvol weergaloze gerechten voor familie en vrienden

Op zoek naar gerechten waarmee je eens echt kunt uitpakken tijdens een etentje? Jamie Olivers nieuwe kookboek zit bomvol showstoppers voor het weekend en speciale gelegenheden en is hiermee hét ultieme boek voor lekkerbekken. Vanaf nu is dit boek verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel

 Het boek bevat de allerlekkerste recepten uit het bekende tv-programma Jamie en Jimmy’s Food Fight Club, waarbij Jamie Oliver samen met zijn vriend Jimmie Doherty met bekende gasten de lekkerste maaltijden bereidt. Van Mexicaanse party taco’s met prachtige salsa en spicy garnalen tot de ultieme vega-lasagna met smokey aubergine: dit is een boek vol overheerlijke recepten die iedereen zullen bevallen.

Uitpuilend van de prachtige foto’s is het boek zowel visueel als culinair een feestje. Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek gaat over samen genieten van het lekkerste eten. Maak van je weekend een feestje met dit heerlijke boek. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com en je hebt hem razendsnel in huis!

Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek
Auteur: Jamie Oliver
Verschijningsdatum: 27-03-2019
Prijs: €20,-
ISBN: 9789021572048
Kosmos Uitgevers