• The power of the heart - Baptist de Pape
  • afbeelding 2
  • afbeelding 3
ISBN
9789021557854
Pagina's
288
Afmeting
198 mm x 148 mm x 19 mm
Gepubliceerd
08-11-2014
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Media
Imprint
Kosmos Uitgevers

The power of the heart

Baptist de Pape

laat je hart je gids zijn

Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie.

The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht. Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Maya Angelou met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart. Auteur Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen.

Hij creëerde een boek én een film met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing die aan het begin staan van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie. Coelho, Allende, Tolle, Chopra en Angelou inspireren, De Pape overtuigt.

€ 15,00 Hardback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

Zou Baptist de Pape dit project puur rationeel hebben aangepakt, dan zou hij niet zo ver zijn gekomen. Eerst denk je: wat een opzienbarend doorzettingsvermogen. Maar daarna zie je dat hij zelf ook de simpele wet hanteert: hij volgt, gelooft en vertrouwt zijn eigen hart! – Inez van Oord, bedenker Happinez