Smokey Goodness The Best of BBQ Birds

Smokey Goodness The Best of BBQ Birds - cover
Smokey Goodness The Best of BBQ Birds - achterkant

Fluffy Korean Chicken Buns, kruidige Peruaanse Pollo of heerlijke Honey BBQ drumsticks: van het kleinste kwarteltje tot aan de big-bigger-biggest Texas Turkey to impress, jouw bird is altijd juicy & delicious met deze winning Smokey Goodness-recepten. Finger lickin’ succes gegarandeerd!

De verstokte slogan dat kip zo veelzijdig is, is een cliché, maar dit barbecueboek bekrachtigt dat cliché vol en vet. Want het is waar: met vuur en vogels zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem eens een flinke hap van die vleugel en laat je door de crispy skin met dat vleugje rook en zoutje, pleasen om daarna overweldigd te worden door de sensatie van het sappige, malse, lichtzoetige vlees. Nee, daar kan geen met bier gevoerde, gemasseerde Japanse koe tegenop!

‘Bevrijd je innerlijke pyromaan en ga helemaal los met deze heerlijke recepten!’ – Telegraaf

Geniet van deze eerste uit een komende serie Best of-boeken en ga aan de slag met tal van waanzinnige barbecuerecepten uit onze eerdere bestsellers en veertien kakelverse recepten ter inspiratie voor vurige vernieuwing. Voor de beginnende en gevorderde BBQ’er.

Dit is hét cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in de collectie.

Lees meer >
Over de auteur

Jord Althuizen

Jord Althuizen

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Meerdere boeken uit zijn Smokey Goodness-bestsellerserie zijn uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en er zijn inmiddels meer dan 375.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

Meer boeken van deze auteur
16,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Hardback
Ebook
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789043931465
  • Pagina's: 144 pagina's

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Fluffy Korean Chicken Buns, kruidige Peruaanse Pollo of heerlijke Honey BBQ drumsticks: van het kleinste kwarteltje tot aan de big-bigger-biggest Texas Turkey to impress, jouw bird is altijd juicy & delicious met deze winning Smokey Goodness-recepten. Finger lickin’ succes gegarandeerd!

De verstokte slogan dat kip zo veelzijdig is, is een cliché, maar dit barbecueboek bekrachtigt dat cliché vol en vet. Want het is waar: met vuur en vogels zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem eens een flinke hap van die vleugel en laat je door de crispy skin met dat vleugje rook en zoutje, pleasen om daarna overweldigd te worden door de sensatie van het sappige, malse, lichtzoetige vlees. Nee, daar kan geen met bier gevoerde, gemasseerde Japanse koe tegenop!

‘Bevrijd je innerlijke pyromaan en ga helemaal los met deze heerlijke recepten!’ – Telegraaf

Geniet van deze eerste uit een komende serie Best of-boeken en ga aan de slag met tal van waanzinnige barbecuerecepten uit onze eerdere bestsellers en veertien kakelverse recepten ter inspiratie voor vurige vernieuwing. Voor de beginnende en gevorderde BBQ’er.

Dit is hét cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in de collectie.