Smokey goodness 2

Vorig jaar won Smokey Goodness de Kookboek van het Jaar vakjury prijs. Dit jaar heeft een overweldigend aantal stemmers voor de Gouden Garde Publieksprijs - Smokey Goodness 2 - uitgeroepen tot publiekslieveling van 2017. De vakjury schreef n.a.v. de nominatie over dit boek: “Knap dat Jord Althuizen ook in zijn tweede boek het hoge niveau van zijn eerste heeft weten vast te houden en nog weet te verrassen ook. Smokey Goodness 2 is lekker stoer en ruig, tot aan de cocktails toe!”. Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Smokey reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa’s. Van vurige salsa’s tot complete asado’s, porkbelly pita’s én latino spareribs. Natuurlijk gaan we ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of – voor de echte vuurvreters – bouw je eigen infiernillo. Met Smokey Goodness maak je werk van je carnivoresque hobby. Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness. Na in Amerika geproefd te hebben van true barbecue startte hij BBQ-catering Smokey Goodness, met als missie Nederland in vuur en vlam te zetten voor ware barbecue. Zijn eerste boek Smokey Goodness is een absolute bestseller en uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016. Wijzigen
Lees meer >

Jord Althuizen

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurant manager en culinair eindredacteur. Eigenaar van culinair conceptontwikkeling en communicatiebureau Crave Concepts & Communications en recent wereldkampioen “Whole Hog Barbecue”.

Meer boeken van deze auteur
27,50

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021564746
  • Pagina's: 224
  • Publicatiedatum: 05-04-2017
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔
Vorig jaar won Smokey Goodness de Kookboek van het Jaar vakjury prijs. Dit jaar heeft een overweldigend aantal stemmers voor de Gouden Garde Publieksprijs - Smokey Goodness 2 - uitgeroepen tot publiekslieveling van 2017. De vakjury schreef n.a.v. de nominatie over dit boek: “Knap dat Jord Althuizen ook in zijn tweede boek het hoge niveau van zijn eerste heeft weten vast te houden en nog weet te verrassen ook. Smokey Goodness 2 is lekker stoer en ruig, tot aan de cocktails toe!”. Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Smokey reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa’s. Van vurige salsa’s tot complete asado’s, porkbelly pita’s én latino spareribs. Natuurlijk gaan we ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of – voor de echte vuurvreters – bouw je eigen infiernillo. Met Smokey Goodness maak je werk van je carnivoresque hobby. Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness. Na in Amerika geproefd te hebben van true barbecue startte hij BBQ-catering Smokey Goodness, met als missie Nederland in vuur en vlam te zetten voor ware barbecue. Zijn eerste boek Smokey Goodness is een absolute bestseller en uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016. Wijzigen

Jord Althuizen

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurant manager en culinair eindredacteur. Eigenaar van culinair conceptontwikkeling en communicatiebureau Crave Concepts & Communications en recent wereldkampioen “Whole Hog Barbecue”.

Meer boeken van deze auteur