Restaurant De Kas

Van het land op het bord

Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen.

Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door de 50 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.

Lees meer >

Wim de Beer

Jos Timmer en Wim de Beer zijn chef (en eigenaar) van restaurant de Kas in Amsterdam. Bij Restaurant Rijks in Amsterdam waren zij samen met Joris Bijdendijk verantwoordelijk voor de bliksemstart van de keuken. De Beer werkte voorheen bij Parkheuvel en Bolenius, Timmer werkte onder andere bij Vermeer en Jamie Oliver.

Meer boeken van deze auteur
34,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021575315
  • Pagina's: 240
  • Publicatiedatum: 26-05-2020
Niet op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen.

Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door de 50 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.

Wim de Beer

Jos Timmer en Wim de Beer zijn chef (en eigenaar) van restaurant de Kas in Amsterdam. Bij Restaurant Rijks in Amsterdam waren zij samen met Joris Bijdendijk verantwoordelijk voor de bliksemstart van de keuken. De Beer werkte voorheen bij Parkheuvel en Bolenius, Timmer werkte onder andere bij Vermeer en Jamie Oliver.

Meer boeken van deze auteur