Restaurant De Kas Amsterdam

Plant to plate

In the centre of Amsterdam lies a unique oasis:
Restaurant De Kas. The most famous vegetable restaurant
in The Netherlands is one of the world’s first farm-to-table
restaurants and welcomes guests from all over the world.
Since 2017 chefs Jos Timmer and Wim de Beer
have been serving beautiful produce grown in their
Amsterdam greenhouse and their gardens in De Beemster.
Take a look behind the scenes of Restaurant
De Kas and get inspired by over 80 recipes putting
vegetables in the spotlight.


‘Fresh, beautiful, delicate recipes from
the wonderful team at De Kas. Jos and Wim’s cooking
and De Kas are a joy – this is a beautiful book.’
Jamie Oliver

Lees meer >

Wim de Beer

Jos Timmer en Wim de Beer hebben elkaar leren kennen toen zij beide chef waren bij restaurant Rijks in het Rijksmuseum. Daar waren zij mede verantwoordelijk voor de bliksemstart van de keuken. Wim werkte voorheen bij Parkheuvel en Bolenius, Jos werkte onder andere bij Vermeer en Jamie Oliver. Sinds 2017 zijn zij de creatieve drijfveer bij Restaurant De Kas en in 2018 hebben ze het bedrijf overgenomen. Waarbij ze zich nog meer richten op de topkwaliteit producten uit hun tuin in de Beemster & Amsterdam, duurzaamheid en het serveren van spannende seizoensgebonden gerechten.

Meer boeken van deze auteur
34,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Engels
  • ISBN: 9789021575339
  • Pagina's: 240
  • Publicatiedatum: 21-07-2020
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

In the centre of Amsterdam lies a unique oasis:
Restaurant De Kas. The most famous vegetable restaurant
in The Netherlands is one of the world’s first farm-to-table
restaurants and welcomes guests from all over the world.
Since 2017 chefs Jos Timmer and Wim de Beer
have been serving beautiful produce grown in their
Amsterdam greenhouse and their gardens in De Beemster.
Take a look behind the scenes of Restaurant
De Kas and get inspired by over 80 recipes putting
vegetables in the spotlight.


‘Fresh, beautiful, delicate recipes from
the wonderful team at De Kas. Jos and Wim’s cooking
and De Kas are a joy – this is a beautiful book.’
Jamie Oliver

Wim de Beer

Jos Timmer en Wim de Beer hebben elkaar leren kennen toen zij beide chef waren bij restaurant Rijks in het Rijksmuseum. Daar waren zij mede verantwoordelijk voor de bliksemstart van de keuken. Wim werkte voorheen bij Parkheuvel en Bolenius, Jos werkte onder andere bij Vermeer en Jamie Oliver. Sinds 2017 zijn zij de creatieve drijfveer bij Restaurant De Kas en in 2018 hebben ze het bedrijf overgenomen. Waarbij ze zich nog meer richten op de topkwaliteit producten uit hun tuin in de Beemster & Amsterdam, duurzaamheid en het serveren van spannende seizoensgebonden gerechten.

Meer boeken van deze auteur