Natuurlijk! elke dag echt eten

In Natuurlijk: elke dag écht eten vertelt Anne Marie Reuzenaar je alles over de zin en onzin van voedselhypes. Met ruim 120 recepten voor voeding die vers, puur, onbewerkt en in balans is. Dus geen eten dat in de fabriek in elkaar is geknutseld, maar écht eten. Zonder suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel koemelk- en tarwevrij. Natuurlijk: elke dag écht eten geeft antwoord op vragen over ons eetpatroon. Zijn brood, gluten, soja en koemelk ongezond? Hebben superfoods echt zo’n grote invloed op je gezondheid? Anne Marie Reuzenaar laat zien hoe je elke dag snel een heerlijk kookt. Zonder pakjes en zakjes, zonder suiker, lekker en in balans. Met veel extra informatie voor kinderen.
Lees meer >

Anne Marie Reuzenaar

Anne Marie Reuzenaar is orthomoleculair voedingsdeskundige en auteur. In de loop der jaren heeft ze diverse informatieve kookboeken (onder andere Zonder suiker)geschreven waar inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht. Ook schrijft ze columns voor gezondNU magazine.

Meer boeken van deze auteur
20,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
paperback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021555997
  • Pagina's: 224
  • Publicatiedatum: 22-04-2014
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔
In Natuurlijk: elke dag écht eten vertelt Anne Marie Reuzenaar je alles over de zin en onzin van voedselhypes. Met ruim 120 recepten voor voeding die vers, puur, onbewerkt en in balans is. Dus geen eten dat in de fabriek in elkaar is geknutseld, maar écht eten. Zonder suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel koemelk- en tarwevrij. Natuurlijk: elke dag écht eten geeft antwoord op vragen over ons eetpatroon. Zijn brood, gluten, soja en koemelk ongezond? Hebben superfoods echt zo’n grote invloed op je gezondheid? Anne Marie Reuzenaar laat zien hoe je elke dag snel een heerlijk kookt. Zonder pakjes en zakjes, zonder suiker, lekker en in balans. Met veel extra informatie voor kinderen.

Anne Marie Reuzenaar

Anne Marie Reuzenaar is orthomoleculair voedingsdeskundige en auteur. In de loop der jaren heeft ze diverse informatieve kookboeken (onder andere Zonder suiker)geschreven waar inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht. Ook schrijft ze columns voor gezondNU magazine.

Meer boeken van deze auteur