Man met Smaak

Met recepten van Nederlands grootste smaakmakers

Man met Smaak - cover
Bekijk de voorkant

In Man met Smaak vind je de 50 beste recepten voor elke man of mood van de grootste culinaire smaakmakers van Nederland. Gril de ultieme BBQ-burger van Jord Althuizen, organiseer Fishy Friday Night met Bart van Olphen, snijd een juicy steak van Gertjan Kiers, eet eens vega met Arabische smaakmakers van Mounir Toub, zet groente voorop volgens de 80/20 formule van Niven van Bronckhorst-Kunz en eindig met een spectaculair dessert als Grand Finish van Hidde de Brabander.

Of je nu een beginnende kok of ervaren BBQ’er bent. Een familieman of een verleider. Een echte vleeseter of geweldige groenten kunt waarderen. De recepten in dit ultieme mannenkookboek zijn makkelijk, voedzaam en vooral heel erg lekker.

Gemaakt door mannen met smaak, voor mannen met smaak. Dit kookboek is hét cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Lees meer >
Over de auteur

Bart van Olphen

Bart van Olphen

Bart van Olphen zet zich al jaren in voor duurzaam gevangen vis. Hij heeft veel succesvolle boeken over vis op zijn naam. Zijn YouTube-kanaal Bart’s Fish Tales maakt deel uit van Jamie Oliver’s FoodTube.

Meer boeken van deze auteur

Hidde de Brabander

Hidde de Brabander

Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij heeft als chef-patissier voor meerdere sterrenrestaurants gewerkt en is regelmatig te zien op televisie. Daarnaast volgde hij de opleiding tot Gespecialiseerd IJsbereider aan het IJscentrum, het Nederlandse opleidingsinstituut voor ambachtelijke ijsbereiders, waarvan hij sinds 2020 ook manager is.

Ook is hij auteur van onder meer de boeken Patisserie., Chocolaterie., Glacerie. en Boulangerie.

Meer boeken van deze auteur

Jord Althuizen

Jord Althuizen

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Meerdere boeken uit zijn Smokey Goodness-bestsellerserie zijn uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en er zijn inmiddels meer dan 375.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

Meer boeken van deze auteur

Niven Kunz

Niven Kunz

Niven, eigenaar en chef van Triptyque, kreeg op zijn 24e als jongste chef met een eigen restaurant zijn Michelinster. Vanaf het begin van zijn carrière spelen groente de hoofdrol! Hij is grondlegger van de 80/20 regel en founding father van Dutch cuisine. Hij staat bekend als dé groentechef van Nederland! Als sinds het begin van de culinaire carrière van Niven staat de 80/20 filosofie centraal. Hij stond al direct voor 80% groente en 20% vlees, vis of schaal- en schelpdieren. Tot op de dag van vandaag kookt hij volgens zijn filosofie en kunnen zijn gasten genieten van duurzame gerechten met groente in de absolute hoofdrol. 

Meer boeken van deze auteur
12,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Ebook
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789043929721

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact


Bekijk de inhoud van dit boek ➔

In Man met Smaak vind je de 50 beste recepten voor elke man of mood van de grootste culinaire smaakmakers van Nederland. Gril de ultieme BBQ-burger van Jord Althuizen, organiseer Fishy Friday Night met Bart van Olphen, snijd een juicy steak van Gertjan Kiers, eet eens vega met Arabische smaakmakers van Mounir Toub, zet groente voorop volgens de 80/20 formule van Niven van Bronckhorst-Kunz en eindig met een spectaculair dessert als Grand Finish van Hidde de Brabander.

Of je nu een beginnende kok of ervaren BBQ’er bent. Een familieman of een verleider. Een echte vleeseter of geweldige groenten kunt waarderen. De recepten in dit ultieme mannenkookboek zijn makkelijk, voedzaam en vooral heel erg lekker.

Gemaakt door mannen met smaak, voor mannen met smaak. Dit kookboek is hét cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.