Karsu's Kitchen

Meer dan 75 favoriete Turkse recepten

Auteur: Karsu
Karsu's Kitchen - cover
Karsu's Kitchen - achterkant

In Karsu’s Kitchen, haar eerste kookboek, deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden: iedereen kan Turks koken met Karsu.

Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü.

Ontdek het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook Karsu’s family favorites.

Al jaren ben ik fan van de Turkse keuken. Eindelijk is er iemand die de vertaalslag maakt zoals ik die het makkelijkste kan verteren. Karsu’s enthousiasme, authenticiteit en kookkunsten zijn aanstekelijk.” – Miljuschka Witzenhausen


“Karsu’s gerechten zijn zoals zij zelf is, praat, zingt en beweegt: bubbly, fantasierijk, comforting, mooi, vol passie en het smaakt vooral naar méér!” – Chantal Janzen

“De Sophia Loren van Turkije heeft eindelijk haar eigen kookboek! Mij zie je komende weken even op pagina sarmiçi, tepsi kebabi en çökelek, want stiekem vind ik de echte Turkse keuken één van de lekkerste ter wereld.” – Joris Bijdendijk

Over Karsu
Karsu heeft naast koken, nog een andere passie: muziek produceren. Ze is zangeres, pianiste, componiste en presentatrice en trad op in meer dan 20 landen, van het Concertgebouw tot Carnegie Hall en staat voor uitverkochte stadions in Turkije. Met haar deelname aan De Beste Zangers veroverde ze de harten van het grote Nederlandse publiek.

Daarnaast heeft ze al enkele jaren haar eigen kookprogramma op 24Kitchen. Vanaf 4 maart neemt ze ons wekelijks mee naar Turkije in haar nieuwe reis- en kookprogramma Karsu’s Turkije.

Lees meer >
Over de auteur

Karsu

Karsu heeft naast koken, nog een andere passie: muziek produceren. Ze is zangeres, pianiste, componiste en presentatrice en trad op in meer dan 20 landen, van het Concertgebouw tot Carnegie Hall en staat voor uitverkochte stadions in Turkije. Met haar deelname aan De Beste Zangers veroverde ze de harten van het grote Nederlandse publiek.

Daarnaast heeft ze al enkele jaren haar eigen kookprogramma op 24Kitchen. Vanaf 4 maart neemt ze ons wekelijks mee naar Turkije in haar nieuwe reis- en kookprogramma Karsu’s Turkije.

Meer boeken van deze auteur
34,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Hardback
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021593555
  • Pagina's: 240 pagina's

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

In Karsu’s Kitchen, haar eerste kookboek, deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden: iedereen kan Turks koken met Karsu.

Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü.

Ontdek het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook Karsu’s family favorites.

Al jaren ben ik fan van de Turkse keuken. Eindelijk is er iemand die de vertaalslag maakt zoals ik die het makkelijkste kan verteren. Karsu’s enthousiasme, authenticiteit en kookkunsten zijn aanstekelijk.” – Miljuschka Witzenhausen


“Karsu’s gerechten zijn zoals zij zelf is, praat, zingt en beweegt: bubbly, fantasierijk, comforting, mooi, vol passie en het smaakt vooral naar méér!” – Chantal Janzen

“De Sophia Loren van Turkije heeft eindelijk haar eigen kookboek! Mij zie je komende weken even op pagina sarmiçi, tepsi kebabi en çökelek, want stiekem vind ik de echte Turkse keuken één van de lekkerste ter wereld.” – Joris Bijdendijk

Over Karsu
Karsu heeft naast koken, nog een andere passie: muziek produceren. Ze is zangeres, pianiste, componiste en presentatrice en trad op in meer dan 20 landen, van het Concertgebouw tot Carnegie Hall en staat voor uitverkochte stadions in Turkije. Met haar deelname aan De Beste Zangers veroverde ze de harten van het grote Nederlandse publiek.

Daarnaast heeft ze al enkele jaren haar eigen kookprogramma op 24Kitchen. Vanaf 4 maart neemt ze ons wekelijks mee naar Turkije in haar nieuwe reis- en kookprogramma Karsu’s Turkije.