• Je lichaam als spiegel - A. Rank
  • afbeelding 2
ISBN
9789063254896
Pagina's
Onbekend
Afmeting
210 mm x 145 mm x 28 mm
Gepubliceerd
19-07-2018
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Media
Imprint
Kosmos Uitgevers

Je lichaam als spiegel

A. Rank

bio-energetica en karakteranalyse

Uitverkocht, toch leverbaar: klik hier

In Je lichaam als spiegel geven Ansgar en Dietlinde Rank een compleet overzicht van wat zij noemen 'de karakterologie van de bio-energetica'. Op een heldere, ook voor leken begrijpelijke manier worden de karakterstructuren en de typerende lichaamshoudingen en gelaatsuitdrukkingen beschreven, verduidelijkt door schetsen.

'Helaas is het zo dat veel mensen geen levendigheid belichamen, maar hun gevoel achter schone schijn en het masker van een imago verborgen houden. De uiterlijke verschijning laat soms maar weinig zien van de levenskrachten die op de achtergrond werkzaam zijn.
Dit boek richt zich tot iedereen die het leven in zich wil laten doorbreken, wat alleen mogelijk is wanneer je ook bereid bent blokkades op te ruimen. Twee vragen staan in het boek centraal: Waar ben ik gebonden? Waar is bij mij een steekje los? Als u zich door het antwoord 'Overal waar ik me vastzet' laat inspireren, dan zult u er plezier in vinden om achter bindingen ongebondenheid, achter blokkades dynamiek, achter opstoppingen krachtige gevoelens, achter verkramping vrijheidsstreven en achter remmingen ongeremde levenskracht te ontdekken.'

€ 21,95 Paperback / softback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk